Padažas raudonasis Tkemali raudonasis

Tkemali yra neatsiejama gruzinų virtuvės dalis.
Padažas gaminamas iš virtų vyšninių slyvų ir įvairių
prieskonių (pvz., kalendros, krapų, česnakų arba
aitriosios paprikos). Pagrindiniu ingredientu gali būti
tiek prinokę, tiek neprinokę vaisiai, todėl padažas
būna raudonas arba žalias. Tqemali dažnai
patiekiamas kaip šaltas padažas su bulvėmis arba
mėsos patiekalais. Prieš naudojimą gerai suplakite.
Atidarytą laikykite šaldytuve.

Category:

Tkemali yra neatsiejama gruzinų virtuvės dalis.
Padažas gaminamas iš virtų vyšninių slyvų ir įvairių
prieskonių (pvz., kalendros, krapų, česnakų arba
aitriosios paprikos). Pagrindiniu ingredientu gali būti
tiek prinokę, tiek neprinokę vaisiai, todėl padažas
būna raudonas arba žalias. Tqemali dažnai
patiekiamas kaip šaltas padažas su bulvėmis arba
mėsos patiekalais. Prieš naudojimą gerai suplakite.
Atidarytą laikykite šaldytuve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Padažas raudonasis Tkemali raudonasis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart