Naminis padažas Tkemali raudonas

Tkemali yra neatsiejama gruzinų virtuvės dalis.
Padažas gaminamas iš virtų vyšninių slyvų ir
įvairių prieskonių (pvz., kalendros, krapų,
česnakų). Kaip pagrindinis ingredientas gali būti
naudojami ir prinokę, ir neprinokę vaisiai, todėl
padažas būna raudonas arba žalias. Tkemali
dažnai patiekiamas kaip šaltas padažas su
bulvėmis arba mėsos patiekalais.
Prieš vartojimą gerai suplakite. Atidarytą
laikykite šaldytuve.
Pagaminta Gruzijoje ir tik iš šviežių ingredientų
Sudedamosios dalys:
raudonųjų slyvų 94 %,
šviežios prieskoninės žolelės (krapai, kalendros) 3 %.
aitriosios paprikos 1 %, česnakai 1 %, druska 1 %.

Category:

Tkemali yra neatsiejama gruzinų virtuvės dalis.
Padažas gaminamas iš virtų vyšninių slyvų ir
įvairių prieskonių (pvz., kalendros, krapų,
česnakų). Kaip pagrindinis ingredientas gali būti
naudojami ir prinokę, ir neprinokę vaisiai, todėl
padažas būna raudonas arba žalias. Tkemali
dažnai patiekiamas kaip šaltas padažas su
bulvėmis arba mėsos patiekalais.
Prieš vartojimą gerai suplakite. Atidarytą
laikykite šaldytuve.
Pagaminta Gruzijoje ir tik iš šviežių ingredientų
Sudedamosios dalys:
raudonųjų slyvų 94 %,
šviežios prieskoninės žolelės (krapai, kalendros) 3 %.
aitriosios paprikos 1 %, česnakai 1 %, druska 1 %.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naminis padažas Tkemali raudonas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart