Šis vynas gaminamas Kachetijos regione iš specialiai
atrinktų Rkatsiteli vynuogių, taikant seną tradicinį
Kachetijos metodą. Vynuogių sultys ir odelės visiškai
fermentuojamos ir 5 mėnesius maceruojamos qvevri
(molinėje amforoje, įkastoje į žemę), todėl vynas
įgauna intensyvią šiaudų spalvą, gilų taninų skonį ir
gilią struktūrą. Dėl savo rūgštingumo ir ryškaus skonio
vynas yra itin universalus. Tai nuostabaus aromato
vynas, pasižymintis gilia, turtinga pušų, žolelių,
kriaušių ir svarainių puokšte. Skonis gerai
subalansuotas, su prieskonių ir arbatos aromatais.
Puikiai tinka su ant grotelių kepta mėsa ir aštriais
Azijos patiekalais.
Baltas Sausas vynas, Baltas vynas
Vynas / baltas / sausas Rkatsiteli Qvevri
Šis vynas gaminamas Kachetijos regione iš specialiai
atrinktų Rkatsiteli vynuogių, taikant seną tradicinį
Kachetijos metodą. Vynuogių sultys ir odelės visiškai
fermentuojamos ir 5 mėnesius maceruojamos qvevri
(molinėje amforoje, įkastoje į žemę), todėl vynas
įgauna intensyvią šiaudų spalvą, gilų taninų skonį ir
gilią struktūrą. Dėl savo rūgštingumo ir ryškaus skonio
vynas yra itin universalus. Tai nuostabaus aromato
vynas, pasižymintis gilia, turtinga pušų, žolelių,
kriaušių ir svarainių puokšte. Skonis gerai
subalansuotas, su prieskonių ir arbatos aromatais.
Puikiai tinka su ant grotelių kepta mėsa ir aštriais
Azijos patiekalais.
Reviews
There are no reviews yet.