Paprastai rožinio vyno gamybai naudojamos
raudonųjų vynuogių rūšys – Saperavi, Tavkveri ir t.
t. Gaminant rožinį vyną reikia trumpos maceracijos
(ne ilgesnės kaip keturios valandos). Gėrimas
pasižymi tauria rausvai rausva spalva ir daugialypiu
aromatu, kuriame juntamos viliojančios juodųjų
serbentų, aviečių, mėlynių ir persikų natos.
Aksominis skonis kupinas gaivių raudonųjų vaisių
tonų, kurie pereina į ilgą, šiek tiek aitrų poskonį.
Sausas rožinis vynas puikiai tinka prie įvairių
kaukazietiškų patiekalų, šaltibarščių, ant grotelių
keptos žuvies ir kitų patiekalų.
Rožinis Saldus Vynas, Rožinis vynas
Vynas / rožinis / saldus Alazani Valley
Paprastai rožinio vyno gamybai naudojamos
raudonųjų vynuogių rūšys – Saperavi, Tavkveri ir t.
t. Gaminant rožinį vyną reikia trumpos maceracijos
(ne ilgesnės kaip keturios valandos). Gėrimas
pasižymi tauria rausvai rausva spalva ir daugialypiu
aromatu, kuriame juntamos viliojančios juodųjų
serbentų, aviečių, mėlynių ir persikų natos.
Aksominis skonis kupinas gaivių raudonųjų vaisių
tonų, kurie pereina į ilgą, šiek tiek aitrų poskonį.
Sausas rožinis vynas puikiai tinka prie įvairių
kaukazietiškų patiekalų, šaltibarščių, ant grotelių
keptos žuvies ir kitų patiekalų.
Reviews
There are no reviews yet.