Ąžuole brandinta CHACHA yra Gruzijos nacionalinis
produktas, turintis didelį alkoholio kiekį. Mūsų chača
gaminama iš Rkatsiteli ir Saperavi vynuogių rūšių.
Gaminamas iš fermentuotų vynuogių išspaudų, naudojant
tradicinę technologiją, dvigubai distiliuojant vynuogių
odeles, sėklas ir vaisių minkštimą, 6 mėnesius laikomas
senose ąžuolo statinėse, kad išliktų ypatingas skonis ir
aromatas. Rekomenduojama gerti 8-10 °C temperatūroje.
Chacha
Chacha iš ąžuolo statinės Ąžuolas – 45%
Ąžuole brandinta CHACHA yra Gruzijos nacionalinis
produktas, turintis didelį alkoholio kiekį. Mūsų chača
gaminama iš Rkatsiteli ir Saperavi vynuogių rūšių.
Gaminamas iš fermentuotų vynuogių išspaudų, naudojant
tradicinę technologiją, dvigubai distiliuojant vynuogių
odeles, sėklas ir vaisių minkštimą, 6 mėnesius laikomas
senose ąžuolo statinėse, kad išliktų ypatingas skonis ir
aromatas. Rekomenduojama gerti 8-10 °C temperatūroje.
Reviews
There are no reviews yet.